9 вересня- знаковий день для компанії « Космоестетлюкс». Адже цілий світ святкує міжнародний День краси та косметології! І саме в цей день народився наш « Космоестетлюкс»!


Ми з радістю несемо красу в світ, наповнюємо красою простір навколо себе та створюємо нові місця та території-наші франчайзингові локації, які також несуть та навчають нести красу у світ! Ми народжуємо мрії та допомагаємо іншим втілити їх у житті! Ми вже 17 років навчаємо прекрасній професії « Косметолог» -професії , яка творить красу!

Наші високі стандарти та надійна освіта допомагають створити нову хвилю фахівців у світі косметології. Ми віримо, що кожен студент, який проходить через наші двері, розквітає в світі краси, створює свій професійний простір краси та транслює цінність краси у світі! Краса спасе світ, а « Космоестетлюкс»- навчатиме ще багато поколінь косметологів творити красу!

З 17 Днем народження , «Космоестетлюкс»!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

ukUkrainian
Безкоштовна консультації менеджера

Залиште ваш номер телефону і наш менеджер зконтактує та детально проконсультує щодо навчальних курсів або телефонуйте нам вже +38 050 970 48 84